Pilihan anda di PRU13

Sabtu, 2 Januari 2010

Salam dari Kedai Kopi

Assalamualaikum.

Harap maaf buat semua pengunjung kerana blog ini terperam hampir 2 bulan. Masalah kerja yang memerlukan komitmen membataskan peluang untuk menjengah blog ini apatah lagi untuk mengupdate. Ditambah pula dengan kawasan kerja yang tidak mempunyai akses internet. Hampir 2 bulan juga berita mengenai politik negara tidak diperolehi.

Dalam masa lebih kurang 30 minit menjengah ke alam maya hari ini, saya mengambil kesempatan mengucapkan selamat tahun baru. Semoga tahun ini memberi harapan yang cerah untuk rakyat dan negara MALAYSIA.

akira

20 ulasan:

  1. Tu le pase, ape ke he orang ni, menyelam ke.
    Selamat kembali berblog

    BalasPadam
    Balasan
    1. IBU HARUNG DI SABAH <<<<<
      Aslamu alaikum wr wb..
      Bismillahirrahamaninrahim,,senang sekali saya bisa menulis
      dan berbagi kepada teman2 melalui room ini,
      sebelumnya dulu saya adalah seorang pengusaha dibidang property rumah tangga
      dan mencapai kesuksesan yang luar biasa, mobil rumah dan fasilitas lain sudah saya miliki,
      namun namanya cobaan saya sangat percaya kepada semua orang,
      hingga suaatu saat saya ditipu dengan teman saya sendiri dan membawa semua yang saya punya,
      akhirnya saya menanggung hutang ke pelanggan-pelanggan saya totalnya 470 juta dan di bank totalnya 600 juta ,
      saya sudah stress dan hampir bunuh diri anak saya 3 orang masih sekolah di SMP / SMA dan juga anak sememtarah kuliah,tapi SUAMI saya pergi entah kemana dan meninggalkan saya dan anaka-naknya ditengah tagihan hutang yang menumpuk,
      demi makan sehari hari saya terpaksa jual nasi bungkus keliling dan kue,
      ditengah himpitan ekonomi seperti ini saya bertemu dengan seorang teman
      dan bercerita kepadanya, Alhamdulilah beliau memberikan saran kepada saya.
      dulu katanya dia juga seperti saya setelah bergabung dengan AKI DARMO hidupnya kembali sukses,
      awalnya saya ragu dan tidak percaya tapi selama satu minggu saya berpikir
      dan melihat langsung hasilnya, `
      saya akhirnya bergabung dan menghubungi AKI DARMO di No 082-310-142-255
      Semua petunjuk AKI DARMO saya ikuti dan hanya 3 hari Astagfirullahallazim,
      Kirim Foto anda
      Alhamdulilah Demi AllAH dan anak saya,
      akhirnya 5M yang saya minta benar benar ada di tangan saya,
      semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha,
      kini saya kembali sukses terimaksih AKI DARMO saya tidak akan melupakan jasa AKI.
      JIKA TEMAN TEMAN BERMINAT, YAKIN DAN PERCAYA INSYA ALLAH,
      SAYA SUDAH BUKTIKAN DEMI ALLAH SILAHKAN HUB AKI DARMO
      DI NO < 082-310-142-255 > ATAU KTIK HTTP BLOG AKI - http://sporttoto4d.blogspot.co.id

      Padam
  2. lama sungguh...hang pi mana?

    BalasPadam
  3. Salam akira,

    Amboi lama tak dak berita? Rindu pulak rasanya. Apa-apa pun its good to have you back. Selamat kembali berblogging dan Selamat Tahun Baru!!

    BalasPadam
  4. Ada lg rupanya hang ni. Aku ingat merajuk.

    BalasPadam
  5. salam ziarah, linkkan blog saya di sini, sebagai pengerak dakwah untuk menyebarkan Islam di seluruh umat

    BalasPadam
  6. kerja!!!!!!!!! wow!!!!!!! berapa masyuK!!!!!!!!
    hehehehe

    BalasPadam
  7. bereh2,...aku ampunkan kamu...so link blog gua..tq

    BalasPadam
  8. Blog bila sauh dibongkar telah berpindah ke alamat baru seperti berikut:

    http://sauhdibongkar.blogspot.com/

    Pohon update link tuan. Terima kasih.

    BalasPadam
  9. Salam ziarah tuan empunya blog,
    saya baginda® ada buat blog baru,
    kiranya dapatlah tuan menglinkan blog baru saya ini..

    Blog ini adalah blog ke dua Era Pasca, Blog ini mengumpulkan himpunan entri-entri dari artikel pilihan dari Blogger Pakatan Rakyat..

    Diharap mendapat sambutan.. Jika Puak gerombolan menghack blog PR yang lain pun kita masih ada backup entri serta maklumat yang anda semua sudah buat dan entrikan di blog anda...

    Dan ia menjadi salah satu blog Pakatan Rakyat yang baru..
    Sekian...

    Sila tinggalkan link anda sekali untuk saya mengk-linkan sekali blog anda sama..

    sila ke link Berita Hairan Online..

    http://beritahairanon9.blogspot.com/

    dr:
    Era Pasca
    http://bagindareformasi.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum Tuan/Puan,

    Blog Perak Reform diwujudkan atas dasar hasrat untuk melihat PAS kembali memerintah
    Perak dengan aman dan jayanya.

    Kami hanyalah kumpulan kerdil yang hanya mahukan KEADILAN dan melihat IDOLA kami
    Dato' Seri Ir. Haji Mohammad Nizar Jamaluddin menerajui Perak. Demi menolak kerajaan
    kudeta UMNO/BN di Perak, kami rasakan sudah tiba masanya kami turun berjuang bersama-sama
    rakan bloggers yang lain.

    Atas dasar perjuangan untuk menepis segala tohmahan dan tipu helah kerajaan kudeta
    Perak, kami yakin dengan satupadu dan bantu-membantu antara semua bloggers di
    Malaysia ini akan dapat sama-sama kita bersepakat dalam menghebahkan isu senario
    politik Perak YANG SEBENARNYA.

    Segala maklumat di blog kami adalah BENAR dari sumber dalaman yang kuat.Insyallah.Cuma
    penghebahan yang lebih telus adalah harapan kami agar dapat disalurkan kepada
    semua rakyat khususnya rakyat Perak untuk menilai INIKAH KERAJAAN YANG
    MEREKA MAHUKAN?


    Dalam kita bersama-sama menongkah arus dan memperjuangkan setiap idea dan pendekatan
    ke arah kemakmuran dan keamanan sejagat,kami mohon jasa baik tuan/puan untuk letakkan
    blog kami,

    http://perakreform.blogspot.com/


    dalam blog list tuan/puan.Blog tuan/puan juga telah kami masukkan dalam list kami
    agar kita dapat sama-sama berkongsi informasi dalam memartabatkan agama dan bangsa
    tercinta.

    Dengan ini, Perak Reform secara rasminya menjadi FOLLOWERS blog
    tuan/puan.

    Menjadi FOLLOWERS PerakReform di http://perakreform.blogspot.com,
    kami dahului dengan ucapan terima kasih.

    Salam ukhwah dari Perak Reform..Assalamualaikum.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

      Padam
  11. GAMBAR MAHYUDIN YASIN BERCIUM SILA CLICK http://dajalludinabubakar.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. sekarang pun telah lama pula blog ini tidak diupdate

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum W.B.T.

    Pihak kedaikopitepimasjid dijemput untuk turut serta berkongsi maklumat yang terkini di dalam 'page' Facebook KUBANG SEMANG.

    http://www.facebook.com/pages/Kubang-Semang/112124925492289

    Terima Kasih.

    BalasPadam
  14. Join Best Online Jobs without any investment, Data Entry and Copy pasting Jobs.
    www.jobzcorner.com

    BalasPadam
  15. kiranya Malaysia semakin lebih baik, komentar juga ya ke blog saya www.goocap.com

    BalasPadam
  16. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Ulasan yang membina dialu-alukan. (kalau nak ulas atau nak hentam aku... sila taruk nama... baru aku boleh respek hangpa... tak tau cara nak tulis nama : hangpa klik kat nama/url dan kasi taruk nama kat situ. bukannya susah pun)

10 ARTIKEL YANG TERDAHULU