Pilihan anda di PRU13

Isnin, 1 Jun 2009

1 MALAYSIA@najibMongolia - Patut pun ramai yang hentam aku..

Patut la ramai yang hentam aku,

rupanya kenyataan telah dikontrovesikan.

kah kah kahhhhh....

Des, anda telah berjaya menghantar bala tentera anda ke blog ini. Terima Kasih.

Prinsip kita berbeza, walaupun sekampung,tapi kalau tiada lawan pun boring jugak....

kah kah kahhh

Untuk ketahui lebih lanjut siapa yang hentam aku [klik sini]

kenyataan ini yang dikontrovesikan oleh saudara des, [kliksini]

akira8047
kedaikopitepimasjid

9 ulasan:

  1. Manusia boleh kau tipu, tapi TUHAN ALLAH tak mampu kau tipu. Aku doakan semoga kau mendapat hidayah untuk menjadi Muslim yang lebih baik.

    BalasPadam
  2. Bro, subjek teras (wajib) akan dikaji untuk dihadkan pada 3 atau 4mata pelajaran sahaja...

    1) Bahasa Melayu
    2) Bahasa Inggeris
    3) Matematik
    4) Sains
    5) Pendidikan Islam @ Moral
    6) Sejarah

    agak agak subjek mana yang akan kekal jasik subjek teras dan subjek mana akan sekadar jadik subjek pilihan (amik boleh tak amik takpe)

    puak balaci umno sila teka...?

    BalasPadam
  3. Salam bro...

    Aku terkejut dengan kenyataan last hang...aku nak tanya pendapat depa, tak sangka depa lencong semua mai sini....hehehehe

    No heart feeling nooo....aku pun pernah kea macam nie jugak..

    Walau apa pun, kita tetap sekampung, hang panggil makan kenduri, aku tetap pi!

    Salam!

    BalasPadam
  4. w'salam des..

    no problem des..

    lawan pun kat alam maya laa...

    nak lawan kat luar, dah kira buang tabiat....

    kah kah kahhhh...

    des, lain kali hang hantar mai ramai sikit, baru boleh bertambah pendapat, lagi banyak otak, lagi banyak pendapat... tapi ada yang hentam sampai kutuk mak bapak ni la yang tak berapa nak best....

    hang jangan risau, aku bukan jenis yang cepat terasa, aku paham hak individu, masing2 ada hujah... dah fitrah manusia Tuhan ciptakan manusia macam tu.

    kah kah kahh...

    lawan tetap lawan!!!!

    Allahuakhbar!!!

    BalasPadam
  5. Aku dah mula syak Desperado ada share dgn towkey blog ni memandangkan banyak iklan komersial kat sini.

    Aku join sama boleh?

    BalasPadam
  6. Kah Kah Kahhhh..

    Pak Teh nak join apa?...

    kalau nak join PR boleh la.

    kalau nak share untung saja yang tak boleh...

    kah kah kahhhh...

    biasa la pak teh... ada orang boleh dikritik dan ada yang tak boleh...

    tapi aku respek kat Des, walaupun kami berlainan prinsip, bila mati kubur sekampung jugak, aku mati dulu, des tolong sembahyang, des mati dulu, aku pulak tolong sembahyang.

    kah kah kah.....

    BalasPadam
  7. akuANAKtanjung1 Jun 2009 9:48 PTG

    Salam bro,

    pening.. pening...

    sat macam nak gaduh, sat elok pulak..

    apapun prinsip bro aku tetap respek.

    Kadang2 prinsip berlainan, tapi persahabatan tetap berkekalan

    Allahuakhbar!!!.

    BalasPadam
  8. alooo des, kau lencong bala tentera kau masuk sini.... diorang terpekik terlolong... kau siap salam sambil gelak ketawa.... nampaknya bala tentera kena tipu daaaa. serang punya serang... jeneral siap minum kopi sekali.

    BalasPadam
  9. Tanpa Nama...Aku tak serang sapa-sapa, Aku datang mau sembang saja! Depa mai attack, bukan atas arahan...

    BalasPadam

Ulasan yang membina dialu-alukan. (kalau nak ulas atau nak hentam aku... sila taruk nama... baru aku boleh respek hangpa... tak tau cara nak tulis nama : hangpa klik kat nama/url dan kasi taruk nama kat situ. bukannya susah pun)

10 ARTIKEL YANG TERDAHULU

Artikel Terdahulu