Pilihan anda di PRU13

Ahad, 29 Mac 2009

pakat mai layan video penamaan calon di bukit gantang

salam buat semua.
korang nak tengok video semasa penamaan calon boleh ke ruangan LAYANKOPIKATSINI di bahagian bawah blog ini dan masukkan perkataan akira8047 diruangan search untuk menonton video tersebut.

aku dah try banyak kali nak upload video tu masuk kat blog ni, tapi ada masalah teknikal yang tak dapat diselesaikan. jadi aku harap korang layan dulu dulu.

buat saudara2ku,
terima kasih kerana melayari blog ini. semoga dipanjangkan umur dan dimurahi rezeki. berjuanglah untuk maruah bangsa dan negara, dan janganlah berjuang untuk duit dan harta.

2 ulasan:

  1. hentam sajalah labu.
    janji layannnzzzzzzzzzzz..

    BalasPadam
  2. salam semua...
    terdapat pilihan raya Umum MALAYSIA dan bijaknya YAB Nizar, antara rahmat dan hikmah penduduk bukit gantang
    link nye:

    http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/03/pilihan-raya-malaysia-bijaknya-yab-ds.html

    BalasPadam

Ulasan yang membina dialu-alukan. (kalau nak ulas atau nak hentam aku... sila taruk nama... baru aku boleh respek hangpa... tak tau cara nak tulis nama : hangpa klik kat nama/url dan kasi taruk nama kat situ. bukannya susah pun)

10 ARTIKEL YANG TERDAHULU

Artikel Terdahulu