Pilihan anda di PRU13

Selasa, 3 Mac 2009

SAIPOOLLLL KEMBALIIIIIII

Saiful adu kepada polis fitnah blog
Mar 3, 09 3:29pm
Bekas pembantu Datuk Seri Anwar Ibrahim membuat laporan polis hari ini terhadap blog yang mendakwa beliau kini tenat akibat sumpah laknat yang dibuatnya tahun lepas.

Mohd Saiful Bukhari Azlan, 23, yang hadir di balai polis Damansara jam 11 pagi bersama-sama bapanya Azlan Mohd Lazim dan peguam, Zamry Idrus, selesai membuat laporan 45 minit kemudian.

saiful bukhari blog 020808Katanya, laporan itu dibuat bagi meminta polis menyiasat penulis blog dan pengendali laman web berkenaan yang memfitnahnya dengan mengatakan bahawa beliau kini terpaksa menggunakan tiub bagi membolehkannya membuang air besar serta alat sulitnya bernanah, lapor Bernama.

"Mereka itu mendakwa ia adalah balasan akibat termakan sumpah laknat yang telah saya buat.

"Ini adalah pembohongan besar dan fitnah jahat yang tidak benar sama sekali. Saya amat sihat," katanya selepas membuat laporan polis itu.

Mohd Saiful berkata beliau kini dalam proses meneliti segala maklumat yang ada sebelum memfailkan saman terhadap blog yang beroperasi di Pahang itu.

Katanya, beliau juga sedang meneliti untuk menyaman bekas imam Wilayah Persekutuan, Ramlang Porigi kerana didakwa memutarbelit kenyataan berhubung sumpah laknat yang dibuat di hadapan imam itu, Ogos tahun lepas.

"Beliau sebelum ini berkata pegawai khas Timbalan Perdana Menteri yang mengatur sumpah tersebut, namun kenyataannya baru-baru ini bercanggah kerana ia dikatakan diatur oleh pengarah Jabatan Agama Islam Wilayah," beliau dipetik berkata.

Ramlang merupakan saksi pada majlis bersumpah Mohd Saiful yang dilakukan mengikut syariat Islam di Masjid Wilayah Persekutuan di Kuala Lumpur pada 15 Ogos lepas bahawa beliau bercakap benar atas dakwaannya diliwat oleh penasihat PKR itu....malaysiakini.

FITNAH YANG HANG BUAT LAGI BESAR!!!!!!
............SAIPOOL...SAIPOOL...............
DAH KAYA DAH, NAK SAMAN APA LAGI.........
TAKKAN DUIT ARI TU DAH ABISSSS........
......LAGI NAJIB ADA AKU GERENTI MAHKAMAH
KATA HANG BETUI PUNYA....DENGAN TUHAN
PUN HANG BERANI BERSUMPAH....TAKAT MAHKAMAH
HANG MESTI KATA NO HAL PUNYA............

3 ulasan:

 1. Betui ka dia dah kaya....

  BalasPadam
 2. saiful yang kesiaaannn....
  cukup2 lah tu.... bawa bertaubat....
  Allah sentiasa membuka pintu taubat untuk anda..

  BalasPadam
 3. seekor lagi anjing menyalak......

  BalasPadam

Ulasan yang membina dialu-alukan. (kalau nak ulas atau nak hentam aku... sila taruk nama... baru aku boleh respek hangpa... tak tau cara nak tulis nama : hangpa klik kat nama/url dan kasi taruk nama kat situ. bukannya susah pun)

10 ARTIKEL YANG TERDAHULU

Artikel Terdahulu