Pilihan anda di PRU13

Jumaat, 1 Mei 2009

PENANTI - Sepetang di PENANTI

salam dan slamat petang.

apa aktiviti hangpa petang ni, takkan asyik baca blog saja.

aku nak pi mancing. tak jauh..... kat tasik mengkuang saja.

harap2 boleh sekor dua toman.

lepas buat lauk. bajet kena jaga..... zaman gawat la katakan...

4 ulasan:

  1. Mohd Fairus Khairuddin was incapable, and now Mansor Othman comes into play. This doctorate holder is no ordinary doctor, he is holding a political doctorate from Yale.

    During those years, he gave up his rewarding teaching career in a university to join Anwar Ibrahim's reformasi movement. More than ten years on and he is still not going to give up his ideals.

    Nevertheless, luck is not always on his side, and he lost in all the elections he took part in, including the last one in which he was jostled out with a razor-thin majority of over 200 votes.
    Such a fighter should be given the opportunity. But if even he would fail, perhaps PKR should consider winding up.

    Penanti should give Dr. Mansor a chance. He's got the brain, the determination and tenacity to hang on. This is one guy who will not sell his soul to the devil (read BN). He will be good for PKR and the rakyat.

    Well! Penanti folks if there is one man apart from anwar ibrahim that can do Penang Malay any good, he is Dr. Mansor ... Go for it

    BalasPadam
  2. Masih ingat skim TEKUN yang sedang dilaksanakan oleh UMNO ??? Skim ini dilancarkan oleh Anwar Ibrahim semasa DSAI menjadi Menteri Kewangan dulu ??? Idea datang dari DSAI tetapi yang membuat kajian dan akhirnya terhasilnya formula ini adalah dari Dr. Mansor .... Kita mengharapkan dengan kuasa yang ada padanya setelah bergelar TKM nanti ( InsyaAllah ) akan terhasillah beberapa skim yang akan membantu semua rakyat Pulau Pinang yang miskin untuk keluar dari kepompong kemiskinanini ...

    BalasPadam
  3. akuANAKtanjung1 Mei 2009 9:20 PTG

    SALAM EN RAMLI.

    pandangan dan harapan yang dilontarkan En Ramli amat positif. Daripada kelayakan, mansor adalah pilihan terbaik untuk menjadi TKM1. Cuma aku berharap sangat, mansor dapat melepasi ujian untuk bergelar wakil rakyat. selalulah turun padang. Insyaallah diperkenankan Tuhan.

    BalasPadam
  4. WEll!!! Dr. Mansor bola ah di kaki .....

    BalasPadam

Ulasan yang membina dialu-alukan. (kalau nak ulas atau nak hentam aku... sila taruk nama... baru aku boleh respek hangpa... tak tau cara nak tulis nama : hangpa klik kat nama/url dan kasi taruk nama kat situ. bukannya susah pun)

10 ARTIKEL YANG TERDAHULU

Artikel Terdahulu