Pilihan anda di PRU13

Jumaat, 8 Mei 2009

1 Malaysia - Malaysia ditelanjang.KUALA LUMPUR: Gempar apabila sebuah akhbar online di Denmark, semalam memaparkan babak mengaibkan sebuah program realiti terbitan sebuah stesen televisyen negara itu yang menonjolkan aksi peserta Survivor Robinson Ekspeditionen berlumba lari dalam keadaan telanjang bulat.

Bagaimanapun, timbul persoalan sama ada penerbit program itu mempunyai agenda tersembunyi apabila mewajibkan semua peserta berlumba lari dalam keadaan bogel, seolah-olah mahu menunjukkan kepada dunia rakyat Malaysia masih kuno dan tidak berpakaian.

Sebaik membaca akhbar online pagi semalam, dia mendakwa terkejut bagaimana program seumpama itu boleh dibenarkan menjalani penggambaran di Malaysia selain menyatakan rasa hairan mengapa ia boleh sewenang-wenang diluluskan pihak berkuasa di negara ini, khususnya di Johor...metro [KLIK SINI]

1 MALAYSIA DAH TAHU.

ISLAM HADHARI DIPERSENDA.

MANA TOK2 MUFTI.

MANA KETUA2 AGAMA.

HANGPA NYOROK KAT MANA.

MANA PULIS-PULIS HILANG.

AWAT TAK PI TANGKAP.

NAK SOAL SIASAT LAGI SENANG.

TAK PAYAH SURUH TELANJANG, SEBAB LEPA DAH TELANJANG.

KAH KAH KAHHH....akira8047
kedaikopitepimasjid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Ulasan yang membina dialu-alukan. (kalau nak ulas atau nak hentam aku... sila taruk nama... baru aku boleh respek hangpa... tak tau cara nak tulis nama : hangpa klik kat nama/url dan kasi taruk nama kat situ. bukannya susah pun)

10 ARTIKEL YANG TERDAHULU

Artikel Terdahulu