Pilihan anda di PRU13

Ahad, 31 Mei 2009

PENANTI - Himpunan gambar dari pelbagai blog

Semua gambar adalah dari pelbagai sumber dan blog. Terima Kasih kepada pemilik2 blog tersebut yang gambarnya di'copy' 'paste'kan disini.

ANUGERAH GAMBAR TERBAIK DAN MODEL TERBAIK PRK N12 PENANTI


































akira8047
kedaikopitepimasjid

3 ulasan:

  1. Sian aku kat bro polis tu! Ngantok sangat! ente kene 'blur'kan nama kat uniform dia, sebab ente dia kantoi plak!

    BalasPadam
  2. Kah Kah Kahhh...

    Jangan risau, polis sebegini yang KERAjaan UBN mahu, bila dah ada kes, KERAjaan akan ugut sikit saja.... gerenti mamat ni ikut arahan tanpa banyak soal punya....

    BalasPadam
  3. akuANAKtanjung1 Jun 2009 1:20 PG

    Salam Bro,

    lama aku tak melawat blog ni, kena kursus kat tempat yang takdak kemudahan internet.

    Aku sokong bila bro kasi anugerah kat mamat tu.... memang cantik dia punya posing.

    rasa-rasanya mamat ni masa jadi polis dulu, mesti paklah yang pilih... perangai serupa.... kira nak zzzzzzzz saja.

    BalasPadam

Ulasan yang membina dialu-alukan. (kalau nak ulas atau nak hentam aku... sila taruk nama... baru aku boleh respek hangpa... tak tau cara nak tulis nama : hangpa klik kat nama/url dan kasi taruk nama kat situ. bukannya susah pun)

10 ARTIKEL YANG TERDAHULU

Artikel Terdahulu