Pilihan anda di PRU13

Jumaat, 10 Julai 2009

Manek Urai - Gambar himpunan pemborong dan penjaja ikan

himpunan Selepas solat asar petang tadi , satu himpunan pemborong dan penjaja ikan negeri kelantan turut sertai wakil dari negeri kedah, di Kg.Laloh PRK M.URAI, mereka menyatakan bersyukur dan menyokong penuh kerana wakil mereka di pilih menjadi calon PAS PRK DUN Manek Urai, mereka juga terkilan dengan penghinaan olih TPM terhadap kerjaya mereka.

mendengar luahan mereka TGNA, Calon PAS, Hj Hussam, Dr Hatta, turut memberi ucapan dan sokongan kepada calon rakan mereka, ialah Zulkifli Bidin pengurusi peniaga dan penjaja ikan negeri kedah, Tarmizi salleh pengurusi pemborong dan penjaja ikan negeri kelantan.

jangan hina tahniah abe tgna penjajaTGNA memberi ucapan dan terima kasih kepada penyokong abe uji dari pemborong dan penjaja ikan kelantan

wakil kedah

wakil kedah………Zulkifli Bidin pengurusi peniaga dan penjaja ikan negeri kedah

kelantan Tarmizi salleh pengurusi pemborong dan penjaja ikan negeri kelantan………calon Abe Uji calon Pas…sebak semasa memberi ucapan, kerana sokongan dari rakan rakan nya……..


sumber : http://guanomanikurai.blogspot.com
akira8047
kedaikopitepimasjid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Ulasan yang membina dialu-alukan. (kalau nak ulas atau nak hentam aku... sila taruk nama... baru aku boleh respek hangpa... tak tau cara nak tulis nama : hangpa klik kat nama/url dan kasi taruk nama kat situ. bukannya susah pun)

10 ARTIKEL YANG TERDAHULU

Artikel Terdahulu